Elke verandering in de wereld begint bij jezelf

Ieder mens ervaart, op een bepaald moment, een wens of behoefte iets te willen veranderen in werk of het privéleven; bijvoorbeeld beter leren omgaan met lastige situaties, faalangst, stress, of meer plezier, succes en voldoening. Als je wist hoe dat te moeten doen, dan had je het al gedaan! Zo ontstaat je coachvraag.

 

Wij begeleiden je oplossingsgericht door luisteren, praten zonder oordeel. Veel mensen blijken angst te hebben voor verandering of veroordeeld te worden voor hun gedachten en gedrag. Veel mensen willen als normaal mens gezien, aangesproken en behandeld worden. Wij vragen bereidheid je gedachten te onderzoeken, zonder oordeel, en bereidheid nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te proberen.
Zo'n coachtraject is een proces van nog meer bewust worden wie je bent, wat je wilt (én niet wilt), waarom je iets anders wilt, wat je bezit aan kwaliteiten en hoe verandering in gang kunt zetten.

 

Praktijk: elk coachtraject is maatwerk en blijkt effectief bij vijf gesprekken van vijf kwartier. Afhankelijk van de vraag zijn meer of minder gesprekken nodig. Onze tarieven zijn bespreekbaar en gebaseerd op uw draagkracht of positie in de organisatie.