Elke verandering in de wereld begint bij jezelf

Ieder mens ervaart, op een bepaald moment, een wens of behoefte iets te willen veranderen in werk of privéleven; bijvoorbeeld beter leren omgaan met lastige situaties, faalangst, stress of meer plezier, succes en voldoening. Als je wist hoe dat te doen, dan had je het al gedaan!

 

Wij bieden je een coachtraject en begeleiden je oplossingsgericht door te luisteren en te praten zonder oordeel. Veel mensen blijken angst te hebben voor verandering of veroordeeld te worden voor hun gedachten en gedrag. Men heeft behoefte als normaal mens gezien, aangesproken en behandeld te worden. Wij vragen bereidheid je eigen gedachten te onderzoeken, zonder oordeel en ontvankelijk te zijn nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en die uit te proberen.
Elk coachtraject is een proces van nog meer bewust worden wie je bent, wat je wilt (én niet wilt), waarom je iets anders wilt, wat je bezit aan kwaliteiten en hoe je verandering in gang kunt zetten.

 

Praktijk: elk coachtraject is maatwerk en blijkt effectief bij vijf gesprekken van vijf kwartier. Afhankelijk van de vraag zijn meer of minder gesprekken nodig. Onze tarieven zijn bespreekbaar en gebaseerd op draagkracht.