Promenso team

Harry de Groot (1958)

is trainer/coach en procesbegeleider bij communicatievragen en teamontwikkeling. Hij is internationaal gecertificeerd NLP trainer/coach met een commercieel economische achtergrond (heao-ce) en opgeleid in haptonomie, systemisch werk, organisatie- en teamontwikkeling, transactionele analyse  en relatietherapie. Hij werkt vanuit de eigen  praktijk aan huis of bij bedrijven. Zijn cv en profiel kunt u nalezen op: linkedin.Marjon Zandvliet (1961)

is personal coach en psycho-sociaal therapeut. Zij is  gecertificeerd NLP Trainer en opgeleid in systemisch werk, TA, Trauma healing en Biodynamisch cranio-sacraal therapie. Zij richt zich voornamelijk op individuele begeleiding vanuit de praktijk aan huis.
Binnenkort is haar website online.Staan en Gaan

Waar wij voor staan is, dat we goed en betrouwbaar willen zijn en dingen verbeteren als bijdrage aan een groter belang. Wij handelen op basis van gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid, verbondenheid en resultaatgerichtheid. Wij zijn overtuigd dat mensen de wereld niet zien zoals die is, maar zoals ze zelf zijn; en dat ieder mens alle kwaliteiten in zich heeft om te veranderen.

Opleidingen, kwaliteitsborging en klachtenprocedure
De opleidingen hebben zij gevolgd bij erkende instituten: Phoenix Opleidingen (Utrecht), NTINLP (Limmen), Academie voor Psychotherapie (Amsterdam) Synergos (Amersfoort), Bert Hellinger Instituut (Groningen)

NOBCO (beroepscoaches), NVNLP en Phoenix Ethische Commissie.
Marjon is lid van de beroepsvereniging VIT en geregistreerd bij de RBCZ.

 

Promenso Watermerk en Logo:
Cirkel dansende mensen symboliseert verbondenheid, gelijkwaardigheid, gemeenschappelijkheid
Logo "het leven als ontdekkingsreis, varen op je innerlijk kompas, drijfveren als motor voor groei".

M.J. Rumi schreef: "de zeereis gaat voort, en wie weet waarheen. Eenvoudig door de oceaan gedragen worden is het grootste geluk dat ons kan overkomen"