Promenso team

Harry de Groot (1958)

is trainer/coach, procesbegeleider bij teamontwikkeling en  gecertificeerd NLP trainer/coach met een commercieel economische achtergrond (heao-ce) en opgeleid in haptonomie, systemisch werk, organisatiekunde, transactionele analyse en relatietherapie. Hij werkt vanuit de praktijkruimte aan huis en bij bedrijven.
CV en profiel via:  linkedin.com/in/harrydegrootinbusiness.Marjon Zandvliet (1961)

is personal coach, psychosociaal therapeut, gecertificeerd NLP Trainer en opgeleid in systemisch werk, Transactionele Analyse, Trauma healing, en Biodynamisch cranio-sacraal therapie. Zij richt zich voornamelijk op individuele begeleiding vanuit onze praktijkruimte aan huis.Uitgangspunt begeleiding
Wij handelen op basis van gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid, verbondenheid en resultaatgerichtheid. Wij zijn overtuigd dat mensen de wereld niet zien zoals die is, maar zoals ze zelf zijn. Wij overtuigd dat ieder mens alle kwaliteiten in zich heeft om te veranderen en dat bereidheid de eerste stap is.

Opleidingen, kwaliteitsborging en klachtenprocedure
Phoenix Opleidingen (Utrecht), NTINLP (Limmen), Academie voor Psychotherapie (Amsterdam) Synergos (Amersfoort), Bert Hellinger Instituut (Groningen)
Phoenix Ethische Commissie.

 

Promenso Watermerk en Logo:
Cirkel dansende mensen symboliseert verbondenheid, gelijkwaardigheid, gemeenschappelijkheid.
Logo "het leven als ontdekkingsreis, varen op je innerlijk kompas, drijfveren als motor voor groei".

"De zeereis gaat voort en wie weet waarheen. Eenvoudig door de oceaan gedragen worden is het grootste geluk dat ons kan overkomen" (M.J. Rumi)